Sounds Better.
Kuka? > Tero Arnberg

TERO "TERTTU" ARNBERG

MIKSAAJAMESTARI

Terttu on miksannut aivan naurettavan monta keikkaa. Niin monta, ettemme kerro lukua, koska se kuulostaisi satuilulta. Sen kuitenkin kerromme, että Terttu on miksannut ne kaikki aivan helvetin hyvin! Sen vuoksi hra Arnbergillä onkin luottomiksaajan sekä vertaansa vailla olevan vitsiniekan maine mm. Egotripin, ApocalypticanJonna Tervomaan, 69 Eyesin ja Lauri Ylösen joukkojen keskuudessa. Tertun hyppysissä mikä tahansa äänipöytä ja bändi kuulostaa yksinkertaisesti paremmalta. Olemme vuosia pohtineet miksi, ja nykykäsityksemme mukaan Nigel Tufnel liittyy jotenkin asiaan.

 

Studiossa Terttu on kunnostautunut rock- ja pop-puolella näkemyksellisenä tuottajana ja äänittäjänä, eikä ikinä saa tarpeekseen uusien laitteiden kuolaamisesta. Kokeilunhalu ja totuttujen työtapojen kyseenalaistaminen on tyypillistä Terttua: mies osaa kaivaa esiin "sen oikean saundin", jota kukaan muu ei edes tiennyt olevan olemassa - ennen kuin kuulee mitä Terttu tavoittelee. Käsittämättömällä multimusikaalisuudella ja loistavalla lauluäänellä varustetun herran kanssa levyn teko on jännittävä, tajuntaa laajentava kokemus.

 

Äärettömän mukava miekkonen, joka jaksaa jatkuvasti innostua uudesta. On sitä mieltä, että Green Dayn American Idiot on 2000-luvun parassaundisin rocklevy eikä unohda kertoa siitä ja muista rakkauden kohteistaan myös muille.

 

Perheenisä. Hedonisti. Kokkaa mahtavaa ruokaa ja päätti hiljattain hankkia siitä todisteeksi alan tutkinnon. Vihaa suomalaista peruslageria, tykkää sen sijaan viinistä. Kunnes löytää elämänsä viinin suostuu pitkin hampain juomaan välillä pienpanimo-olutta. Tykkää myös golfista ja salaa Dream Theateristä.

UUTISIA