Sounds Better.
Kuka? > Kalle Keski-Orvola

KALLE KESKI-ORVOLA

HILJAISTA VIISAUTTA


Kalle on kotoisin Kuopiosta. Siihen arveluttavat puolet onneksi loppuvatkin - Kalle tuli järkiinsä, muutti Helsinkiin, ja yli 20 työvuoden aikana miehelle on kertynyt huikea määrä kokemusta ja ymmärrystä kaikesta, mikä liittyy äänialalla toimimiseen. Oli kyseessä sitten studio, livekeikka, business-seminaari, ääniympäristön rakentaminen nollapisteestä tai keikkabussin jääkaapin alle alasti sammuneen rumpalin soittokuntoon saaminen ja lavalle toimittaminen alle kahden minuutin, Kalle hallitsee tilanteen.

Savolaisuutta tihkuvan mutinan säestyksellä mies tekee huippuluokan saundia, suunnittelee käsittämättömiä käytännön yksityiskohtia huomioivia audioteknisiä kokonaisuuksia ja akustointiratkaisuja sekä tietää loppumattoman määrän käytännön niksejä työjäljen parantamiseen. Kalle omaa vankan perustellun mielipiteen asiasta kuin asiasta, vaikka ei sitä välttämättä toitotakaan ääneen ennen kuin on tarvis.

Musiikillisesti Kalle on kaikkiruokainen, mutta lähinnä miehen sydäntä ovat sopivasti sovinnaisuuden rajoja venyttelevät rock- ja pop-tuotokset (go Soul Coughing!), mistä syystä Kalle on valittu tekijäksi useille levyille ja moneen produktioon indie-, pop- ja rock-genreissä, varsinkin jos projekti kaipaa normista poikkeavaa lähestymistapaa. Vuosien varrelle mahtuukin niin rock-, jazz-, iskelmä- kuin klassisiakin äänityksiä. Musiikin ja äänen lisäksi Kalle rakastaa perhettään, etnistä ruokaa, laadukasta lageria ja hyvää huumoria.

UUTISIA