Sounds Better.

DARKGLASS ELECTRONICS

CHILEN IHME

 
Darkglass Electronicsin perustaja Douglas Castro on Santiagosta, Chilestä Suomen Helsinkiin kotiutunut sähkö- ja audiotekniikan ihmelapsi, joka on nuoresta miehestä lähtien suunnitellut ja rakentanut basso- ja kitaraefektejä ja etuasteita. Muiden valmistajien markkinoille tuottamat vastaavat laitteet kuulostivat Douglasin mielestä onnettomilta, joten herra päätti suunnitella omansa. Kun muut soittajat kuulivat mitä Douglas oli saanut aikaan ja halusivat samanlaisia purnukoita efektiarsenaaliinsa, mies teki harrastuksesta itselleen ammatin ja perusti Darkglass Electronicsin. Douglas ei ole tinkinyt vuosien saatossa piiruakaan saundi-ihanteistaan, vaan entisestään kehittänyt niitä. Niillä, jotka asioista jotain tietävät, on jo oma Microtubes B3K.

Douglas on myös 5 by 5 Audion Custom Shop -henkilökuntaa. Puhuu sujuvaa helsinkiä, rakastaa elämää, ihailee menestyneitä yrittäjiä, ja poikkeuksellisesti basistiudestaan huolimatta osaa sekä yhteen- ETTÄ vähennyslaskun!

Darkglass Electronics valmistaa maailman parhaat bassopedaalit, piste. Kysy vaikka Nine Inch Nailsin tai Attack Attackin basistilta, jos pelkkä meidän sanamme ei vakuuta.

 

<< Palaa

UUTISIA