Sounds Better.
Custom Shop

5 BY 5 CUSTOM SHOP

TOHTORI KURKELAN KLINIKKA


Rutiseeko konsolin mikkietuaste?
Kaipaako kitaravahvistin huoltoa tai modausta?
Säriseekö sähköbasso omituisesti?
Löytyikö vintiltä päheä putkiradio joka ei inahdakaan?
Kiristääkö ohimoita?


5 by 5 Custom Shop auttaa!

 

AMMATTIÄÄNI-, SOITINLAITE- JA KIELISOITINHUOLTO

Rikkinäiset laitteet ovat hanurista ja hanuri on saatanasta. Pidä sielunvihollinen loitolla ja laitteesi kunnossa piipahtamalla 5 by 5 Custom Shopissa tai ottamalla yhteyttä. Huollamme useimmat ammattiääni- ja soitinlaitteet, sekä myöskin tavallisimmat kielisoittimet.

Jos kyse on isommasta laitteesta, kuten esimerkiksi äänipöydästä, tulemme tekemään huoltotyöt paikan päälle. Kotistereoihin emme puutu, paitsi tietenkin siihen päheään putkiradioon.

 

AKUSTIIKKAMITTAUKSET JA MONITOROINNIN VIRITYS

Saundiin vaikuttaa olennaisesti laitteiston, äänenkäsittelijän ammattitaidon, tarkkojen korvien ja taltioitavan signaalin laadun lisäksi kuuntelupisteen sointi. Huono akustiikka tai monitoreiden vire pilaa työjäljen, vaikka tekijä olisi minkälainen kultakorva - jos ongelmaa ei kuule, sitä ei voi korjata. Kun mittautat työskentelypisteesi, saat selville mikä mättää ja ongelmat voidaan ratkaista. Tri Kurkela saapuu paikalle mittavälineineen, kunhan otat yhteyttä.


CUSTOM-TYÖT

Custom Shop tarjoaa mahdollisuuden myös erikoisempiin ratkaisuihin. Haluatko rakentaa John Petruccimaisen avaruusaluksen komentosillan Eventideineen ja auringon lämpötilan säätönappeineen, mutta et ole ihan varma miten moinen käytännössä kannattaa toteuttaa? Onko hallussasi mielenkiintoisen audiolaitteen piirustukset ja haluaisit, että piirustuksista tehdään valmis muljutin? Onko kiertue edessä ja tarvitset mahdollisimman hyväsaundisen, käytännöllisen ja kevyen räkkiratkaisun liikakilojen välttämiseksi? Kaipaatko outboard-kalustoosi herkkuja, joita on vaikea löytää kaupasta? Haluatko rakentaa muuten oivaan kitaravahvistimeesi efektiluupin? Tarvitsetko kevyehkön ydinlatauksen?

 

Custom Shop suunnittelee ja valmistaa mittatilaustyönä liki kaikkea mahdollista ammattiääneen ja soittamiseen liittyvää. Mitä kummallisimpiinkin tiedusteluihin vastataan, joten kannattaa rohkeasti kysyä.

 

KAAPELOINNIT

Kunnollinen kaapelointi on koko audiotekniikan selkäranka. Toimivana kaapelointia ei juuri edes ajattele, mutta viallinen tai epäkäytännöllinen piuhaspagetti saa aikataulut leviämään käsiin, laitteet surisemaan ja kenet tahansa hermostumaan välittömästi. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia pro-kaapelointiratkaisuja äänitysstudioiden, live-kentän sekä soittajien tarpeisiin.

 

Mainitut esimerkit eivät kata läheskään kaikkea tietotaitoamme. Jos et ole varma, pystyykö Custom Shop auttamaan ongelmassasi, kysy. Voit ottaa yhteyttä joko nettilomakkeen kautta tai soittaa suoraan Paavo Kurkelalle. Yhteydenotto ei maksa eikä sido mihinkään, ja jos me emme voi auttaa, tiedämme todennäköisesti jonkun joka voi!

UUTISIA